Edelstenen en Kristallen

Alles is, heeft en geeft energie.

Edelstenen en kristallen zijn prachtig om naar te kijken. Maar ze zijn ook geweldig om mee te werken. Edelstenen en kristallen hebben en geven een bijzondere energie. Tijdens een behandeling maak ik met regelmaat gebruik van deze bijzondere en specifieke energie.

Al sinds jaar en dag worden edelstenen en kristallen niet alleen om hun uiterlijke verschijningsvorm gebruikt. Vele sieraden van toen en nu zijn voorzien van bijzondere stenen. Keizerlijke en koninklijke ringen en  kronen werden nogal eens voorzien van smaragden, amethist, opaal en meer.

Om een edelsteen te kiezen kunnen we diverse routes volgen. Kiezen we een steen welke in kleur overeenkomt met een bijbehorende chakra, past bij de klachtomschrijving in combinatie met de werking van een steen of op basis van ons sterrenbeeld? Het meest belangrijke is dat we gebruik maken van onze intuïtie. Bovenal moet een steen “goed voelen”.  Goed naar onze eigen zintuigen en ons gevoel luisteren is de beste methode om edelstenen te vinden die op dat moment bij ons passen.

Amethist edelsteen