Over mij

Mijn hele leven werk ik al met mensen. Onder andere als trainer coach, als therapeut in een leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking, als vrijwilliger binnen diverse organisaties.

Het gebruik van mijn handen als iemand pijn had of zich niet helemaal voelde zoals het zou moeten zijn was en is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Veelvuldig kwamen mensen en dieren op mijn pad die “anders” waren volgens hun omgeving. Druk, ongeremd, in de knoop, niet lekker in hun vel, ongelukkig, onverklaarbare pijntjes, tegendraads, ….. Met regelmaat kreeg ik te horen “ als jouw hand  op mijn buik ligt is mijn buikpijn weg, heb ik geen hoofdpijn meer, wordt ik weer rustig.”

Paarden en honden werden handelbaar en levenslustig.

Tja en dan komt er iemand op je pad die zegt  “daar moet je wat meer mee doen”. En zo kwam ik in contact met Colin van Dielen het klikte meteen. Het voelde een beetje als “eindelijk gevonden waar ik jaren onbewust naar op zoek was”.

Mijn opleidingstraject naar Reiki Master heb ik dan ook mogen ontvangen van Reiki Master Colin van Dielen. Nog steeds deelt hij zijn kennis met mij.

Het mooie is, je raakt nooit uitgeleerd. Overal doe je weer ervaringen op en wordt kennis en kunde gedeeld.