Reiki en Hond, Reiki en Paard

Naast mensen behandel ik ook paarden en honden.

 

BehandelenReiki en paard 003 van kinderen en dieren heeft een sterke overeenkomst. Namelijk zij ontvangen de behandeling “onvoorwaardelijk” zonder enige vorm van vooroordeel en/of verwachting. Zij ondergaan.

In het begin soms wat onwennig als de energie begint te stromen maar al snel volgt volledige ontspanning.

Dieren hebben nogal eens pijntjes die wij niet (kunnen) waarnemen, soms een kleine blessure, een zere buik door het voedsel wat ze eten. Ook stress en/of psychische problemen zijn voor dieren niet vreemd.

Reiki en hond 001

Reiki werkt ontspannend, ontgiftend en bevordert het natuurlijke zelfgenezingsproces. Reiki verlicht de pijn, versterkt het immuunsysteem en heft blokkades op, laat onderdrukte gevoelens vrijkomen en verbetert de intuïtie. Reiki behandelt niet alleen de waarneembare pijn maar ook de oorzaak van de pijn. Als gevolg van complexe situaties en omdat reiki geneest waar en wat genezing behoeft, valt er niet te voorspellen wat er tijdens een behandeling gaat gebeuren.

Ik kan u alleen maar beloven dat reiki positief inwerkt op iedereen die een behandeling ondergaat.

 

 

Behandelingen vinden op locatie plaats. Naast dat het voor de dieren plezierig is om in hun eigen leefomgeving te blijven geeft het mij ook de kans om hun leefomgeving te zien en te voelen. Net als u en ik dragen dieren ook hun historie mee wat zich nogal eens wil uiten in voor ons onverklaarbaar (en vaak ongewenst) gedrag. Niet alleen het verleden maar ook het heden heeft grote invloed op mens en dier, de leefomgeving heeft een sterke invloed op dieren.

Na een of enkele behandelingen zijn veelal de positieve veranderingen al merkbaar. De duur van een behandeling wordt mede door uw hond en/of paard bepaald.

Reiki en paard 001

Reiki behandeling hond,op locatie binnen een straal van 10km vanaf Losser, 30,00 euro, daarbuiten 0,30/km.
Reiki behandeling paard,op locatie binnen een straal van 10km vanaf Losser, 30,00 euro daarbuiten 0,30/km.