Reiki en Mensen

Reiki voor mens en dierEnergetische Healing is toepasbaar voor elk levend wezen.

Reiki brengt lichaam, gedachten en emoties met elkaar in balans. Er ontstaat een toestand van ontspanning en rust, zodat de innerlijke geneeskracht de ruimte krijgt om aan het werk te gaan. Het genezingsproces begint met het afvoeren van oude ballast, zowel lichamelijk als ook mentaal en emotioneel. De innerlijke genezer (of het immuunsysteem) wordt sterker.

• Reiki verzacht pijn en doet vaak pijn verdwijnen, o.a. (spannings-)hoofdpijn, ontstekingspijnen
• Reiki geeft snel energie bij vermoeidheid.
• Reiki verzacht en heelt ook emotionele pijn, die vaak de oorzaak is van lichamelijke problemen.
• Het werkt rustgevend en harmoniserend bij stress en brengt verlichting in depressieve toestanden.
• Reiki geeft meer kwaliteit aan je leven: het leert je te luisteren naar de taal van je lichaam en naar de stem van je hart. Het is weldadig om Reiki te ontvangen.
• Reiki maakt je meer bewust van de eigen innerlijke kracht en leert je daardoor steeds moeiteloze met de problemen van het leven omgaan.
• Je kunt Reiki toepassen bij acute en chronische ziekten, verwondingen en botbreuken en ter ondersteuning van medische behandelingen en geneesmiddelen. Het genezingsproces wordt aanmerkelijk geactiveerd.
• Reiki neutraliseert schadelijke bijwerkingen van chemokuur en andere medicatie.

Bij Reiki wordt het lichaam zacht aangeraakt. De aanrakingen bestaan uit bepaalde handposities op verschillende plaatsen op uw lichaam, vaak zul je aangename warmte ervaren en/of voel je fijne tintelingen.
Reiki herstelt de energiestoom in het lichaam, deze kan uit balans zijn door emoties als verdriet, pijn of bijvoorbeeld angst. Deze sterke negatieve energieën belemmeren de energiestroom.
Reiki kan het lichaam en de geest weer in balans brengen en herstelt deze energiestroom. Alles kan wat lichter en helderder voelen, er komt weer rust.

Reiki behandeling ,  gemiddelde duur 60 tot 90 minuten inclusief voorgesprek; 35,00 euro