Reiki

Reiki is het Japans woord dat  staat voor “Universele Levensenergie” : de energie waaruit alles is opgebouwd.reiki usui shiki ryoho

 

In het Usui Shiku Ryoho Systeem, wordt de universele energie doorgegeven via de hand, door zachte aanraking of de hand wordt boven uw lichaam gehouden. Altijd met respect voor uw lichaam.Bij het ontvangen van Reiki houdt men de kleding aan.

Het is een energetische, holistische geneeswijze. Reiki bezit een zekere intelligentie, wat inhoudt dat er universele levenskracht gaat naar de plaats in het lichaam waar het het hardst nodig is. Reiki is een krachtige helingsmethode die zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau werkt. Reiki ontgift het lichaam, zorgt voor een complete ontspanning en heft blokkades op die aanleiding geven tot lichamelijke klachten.

Een Reiki behandeling wordt veelal als ontspannend, verkwikkend en weldadig ervaren.
Reiki draagt zorg voor het (weer) vrijkomen van energiebanen. De energie kan weer vrij(er) stromen het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd (gestimuleerd) en helingsprocessen worden in gang gezet.

Reiki is echter geen vervanging voor de reguliere geneeskunde, maar kan wel als aanvulling daarop werken.

De duur van een Reiki behandeling kan per keer variëren, maar duurt doorgaans tussen de 60 en 90 minuten.
De duur van een Reiki behandeling van hond of paard wordt mede bepaald door het dier en zijn/haar omgeving.

 

Reiki behandeling volwassenen; 35,00 euro

Reiki behandeling kinderen; 30,00 euro

 

“Reiki is een onvoorstelbare en onmeetbare universele levenskracht. Ieder levend wezen ontvangt er dagelijks de zegeningen van.”