Wandelen

Wandelen in de vrije natuur alleen, met zijn tweeën of een groep gelijkgestemden is genieten met volle teugen. Het bijzondere van wandelen is dat het bij een ieder van ons wat teweeg brengt. Het haalt de haast en drukte uit je hoofd als vanzelf pas je je tempo aan. De ruimte die er komt voor rust doet wat met je, denken gaat zijn eigen weg. In de ontstane ruimte van tijd en rust komen verrassend genoeg bijzondere vraagstukken bovendrijven. Vragen die veelal betrekking hebben op het ZIJN.

Soms kan het goed zijn om samen met iemand op weg te gaan en over dat onzichtbare, dat wezenlijke van gedachten te wisselen. Laat je ziel weer spreken.

 

Elk weekend wandel ik, alleen of met meerdere. Wilt u een keer mee wandelen op de Lonnekerberg, in de fraaie omgeving van Buurse of elders in Twente bel mij of stuur een email.

 

Alles is, heeft en geeft energie.

 

Zo ook onze aarde.

Voel de aard energie, de boom energie en de energie van de mens.

Een boom in bloei is als een medicijn voor de ziel. De kracht van een eik stimuleert onze eigen kracht en verbinding met moeder aarde. De rust van een beuk draagt zij probleemloos aan u over.

Hoe kunnen wij de energie van de natuur inzetten voor ons healing proces, onze spirituele groei en hoe kunnen wij onze energie inzetten voor moeder aarde.

Spirituele wandeltocht

Wil je mee op een spirituele/ energetische wandeltocht? Kennis maken met de energie van moeder aarde, een wichelroede ervaring op doen?

Meld je dan aan.

Kosten €  50,00 (voor een groep van maximaal 4 personen). Duur ongeveer 2 1/2 uur.