Workshops

Reiki oefenavonden:

Ben je in het bezit van minimaal een Reiki 1 certificaat dan is dit iets voor jou. In een groep van twee of vier personen. Ervaring uitwisselen en elkaar behandelen. Chakra’s uitlijnen, aura lagen waarnemen en meer.

Per deelnemer per avond/dagdeel: € 20,00 per persoon.

 

Pendelen:

De pendel is een eenvoudig instrument. Als je ermee hebt leren werken zal je merken dat je de pendel steeds vaker zult gaan gebruiken. Met de pendel kun je onder andere blokkades opsporen , de werking van je chakra’s controleren, voedsel intoleranties. In deze workshop leer je hoe te pendelen, contact maken met je pendel, je persoonlijke voorbereiding.

Per deelnemer: € 25,00 per persoon.

 

E.F.T. Emotional Freedom Technique:

E.F.T. kan een onderdeel van een totaal behandeling zijn. EFT is een eenvoudige, veilige en doeltreffende methode zonder nare bijwerkingen. E.F.T wordt onder andere toegepast voor herinneringen waaraan een ongewenste emotie is verbonden ( denk aan bijvoorbeeld trauma’s, fobieën, psychosomatisch en/of lichamelijke klachten).

Door gebruik te maken van de herinnering gaan we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur neutraliseren: we bekloppen een aantal specifieke punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.

De herinnering aan een vervelende of traumatische ervaring zal niet verdwijnen, wel de emotie die daaraan gekoppeld was. EFT kun je inzetten voor elk probleem dat een spanning- of stresselement bevat.

Per deelnemer: € 35,00 per persoon.